CREACHELS
Make memories touchable

Even kennismaken

Portretfoto jonge vrouw
Ik ben Rachel Goss, geboren in 1997 en sinds 2015 begonnen met fotografie.
Inmiddels kan ik wel zeggen dat fotografie een passie van mij is en ik er nooit genoeg van krijg.
Emoties van mensen vast te leggen op speciale momenten vind ik een van de mooiste dingen. Zodat je later terugkijkt naar de foto en denkt: JA! Dat was een mooi moment.

Samen met mijn vriend woon ik al sinds 2018 in het enorm fotogenieke vestingstadje Grave. Op een een luie zondag vind ik het heerlijk om mijn camera's bij elkaar te pakken en naar het bos te gaan om de mooiste plaatjes vast te leggen. Naast fotograferen ben ik ook enorm creatief, ik bak taarten, haak en knutsel er op los. 

Alles wat ik tot nu toe weet over fotografie heb ik geleerd door te ontdekken en te doen. Ik vind het belangrijk dat andere mensen zich op hun gemak voelen voor mijn lens. 
Dit probeer ik te bereiken door aan het einde van de shoot de foto's nog even na te kijken voor ik vertrek. Als ik dan al stiekeme glimlachjes op de gezichten zie, dan is mijn dag al geslaagd.

De naam Creachels is ontstaan tijdens een brainstorm sessie met mijn vader (of ons pap zoals wij dat hier zouden zeggen). Het is een verbastering van Creations en Rachel. Een knipoog naar mijn Engelse achtergrond en mijn creativiteit.

Ben jij nou nieuwsgierig geworden kijk dan even bij de verschillende pagina's of ik iets voor jou kan betekenen! 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram